Vlees met Passie - Kaag en Braassem Rund

Een koe van ons is rustig gegroeid in een luxe boerderij op een dikke laag stro! Dan is het rundvlees echt mals, rijp en smaakvol. Gewoon vlees puur natuur zoals het bedoeld is. Dus eerlijk vlees met een goed verhaal erachter. Bent u benieuwd welk verhaal? Vraag het aan de Keurslager of lees hieronder verder.

Het Zeeuwse Scharrelvarken

Ons varkensvlees komt van het Zeeuwse scharrelvarken. Deze varkens worden op een  milieu en  diervriendelijke  wijze gehouden, op stro in een nieuwe stal met buitenuitloop en volop daglicht.  De staarten worden niet meer afgeknipt. Een belangrijk deel van het voer verbouwd de boer zelf op zijn akkerbouwbedrijf, ook de mest van de varkens wordt gebruikt we op het eigen land.
Aan het milieu is ook gedacht. De stal is uitgerust met een biologisch-luchtwassysteem zodat de uitstoot van ammoniak met 70% wordt gereduceerd en de geur met 85%.

Het Zeeuwse Scharrelvarken
Kalfsvlees van Kaag en Braassem

Kalfsvlees van Kaag en Braassem

Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.

Lamsvlees

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.

Kip- en kalkoen

Kip- en kalkoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Een ‘keur’ aan verse vleeswaren

Vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse grillworst tot onze veel verkochte eigen pestorollade. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor – bijvoorbeeld - een heerlijk belegd broodje.

De lekkerste grillworsten

Ronald Clemens, Keurslager

Vivaldistraat 3
2162 AA Lisse
0252-410410
0252-424240
Clemens201903

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten